Modernizált, új oktató hangár a BS-Fűzfő Vitorlástábornak!

A balatonfűzfői Laguna Yacht Klub területén működő BS-Fűzfő Vitorlás Klub egyik büszkesége, a szárazföldi vitorlás oktatás elméleti bázisa A HANGÁR. Az akkori igényeknek megfelelően épített hangár padlóját, asztalait és székeit számos leendő vitorlástáboros és versenyző fiatal koptatta. Most kedvenc hangárunk életében is elérkezett az a pillanat, amikor szükségessé vált a megújulás, fiatalodás, ‘ráncfelvarrás’.
Mivel szeretjük, így a BS-Fűzfő Kft-vel közösen vitorlás klubunk megadta számára a lehetőséget a szépülésre.
Az új hangár faszerkezetre épül, falai kívül hajópalló, belül gipszkarton borítást kapnak, padlója simított beton, amelynek végső felületét öntött műgyantával fedik. A nyári hőség miatt elengedhetetlen szempont, hogy a helyiség hűvös és jól átszellőztethető legyen. Ezt biztosítja a kétszárnyú hátsó ajtó, amin keresztül a pakolás is kényelmesebbé válik.
A kétszintes épületben az alsó szinten 100m2-en a BS-Fűzfő Vitorlás Klub, az emeleten pedig a BS-Fűzfő Kft. irodái kapnak helyet. Természetesen egy kisebb műhely is működni fog a földszinten, ahol a felszerelés javítására is lehetőség nyílik.
Az új oktatóterem szükség esetén két részre választható, így két oktatás is bonyolítható egyszerre. A nyári vitorlástáborozókat már az új székekkel, asztalokkal, projektorral felszerelt teremben várjuk.
Az ünnepélyes megnyitót májusra tervezzük az éves taggyűlés keretein belül!
Gyere el, jelentkezz táborunkba és nézd meg az örökké fiatal ÚJ hangárunkat!

Látványterv:
oktatohangar